Näkyvyys
Onlinessa

Yrityksemme keskittyy pienten, keskisuurten ja suurten yritysten online-läsnäoloon. Meillä on kokemusta jatkuvasti päivitettävien ja tehokkaiden markkinointisuunnitelmien luomisesta. Painetun paperin jatkuvan luopumisen myötä nykyisten ja tulevien yritysten on oltava myös läsnä digitaalimaailmaassa: olemme tässä teidän rinnallanne.

Meidän ideamme.

Dm. Direct syntyi tietyllä tehtävällä. ''Lähetä äänekäs ja selkeä viesti kaikille, joilla ovat korvat kuulolla ja silmät kiinni voiden kuvitella uutta tapaa käsitellä online-myyntiä, sosiaalista mediaa ja mainontaa. Kysyimme itseltämme, kuinka voisimme parantaa työtämme, kuinka voimme sovittaa liiketoiminnan päivittäiseen elämään, kuinka voimme auttaa aloittavia yrityksiä ja vakiintuneita yrityksiä, pienyrityksiä ja suomalaista suurta taloudellista todellisuutta: vastaus oli luoda verkosto päteviä ihmisiä, jotka kohtaavat kaikki online-maailman näkökohdat ammattimaisella ja turvallisella tavalla.

 

Olemme lähellä asiakkaitamme, haluamme kutsua nimeltä ja olemme jatkuvasti töissä siten, että tarjoamme aina kaikenlaiselle liiketoiminnalle sopivan laadun.

 

Haluamme myös kehittää uusia ideoita kannustaakseen nuoria ihmisiä, jotka haluavat harjoittaa yrittäjyyttä, innovaatioita tekeville sekä niille, jotka tekevät maailmasta paremman paikan kestävien yritysten kanssa.

Otetaan NYT

huomioon haasteet

tulevaisuudessa.

Asiakkaita?

Myös ihmisiä.

Valitsemme huolellisesti projektit, joiden kanssa työskentelemme, ja tarjoamme asiakkaillemme aina parasta. Yritykset ovat paikkoja, joissa ihmiset kommunikoivat, elävät ja luovat: toimistomme on niiden vieressä, jotka sitoutuneesti tekevät maailmasta paremman paikan.

ELON MUSK

Spacex, Tesla, Solarcity founder ja CEO

Ota yhteyttä konsulttiimme.

Työskentelemme ympäri vuorokauden jokaisen kaupallisen sektorin projekteissa ja meillä on aina konsultti, joka huolehtii sinusta: ota yhteyttä ja ilmaise ideasi. Unelmien toteuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Osoite

Puh.

Sähköposti

DM. Direct Message on Magnifica Ay:n tuottama

web- ja digimarkkinoinnin palveluntarjoaja. Y-tunnus :2900966-6