top of page

Social

Media 2.0

Sosiaaliset paketit yrityksellesi: Facebook-, Instagram- ja YouTube-sivujen hallinta. Vaikuttajat, konsultointi ja paljon muuta. Anna asiantuntijoiden käsien opastaa sinut oikealle polulle.

Sosiaalinen

media ja 

paljon muuta.

Sosiaaliset verkostot ovat Internetin suosituimpia yhteisöjä, joihin miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa kokoontuvat vuoropuheluun ja vuorovaikutukseen. Päivän jälkeen sosiaaliset verkostot, kuten Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube ja Instagram (mainittakoon vain näistä kuuluisimmat) kasvavat eksponentiaalisesti, tallentamalla yhä useammin pääsyjä ja pitkiä selausistuntoja.

 

Näiden uusien yhdistämismuotojen vahvistaminen tekee näistä konteksteista poikkeuksellisen mahdollisuuden mainostaa yritystäsi, laajentaa yhteysverkostoa, olla vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa tai pitää yllä aktiivisia asiakassuhteita.

Facebook

Instagram

Youtube

Jo vuosikymmenen ajan kohtaamispaikka yritysten, tuotemerkkien ja yksityishenkilöiden välillä. Sosiaaliset paketimme on suunniteltu antamaan kaikkensa Mr. Zuckembergin luomalla alustalla.

Sano se valokuvalla! Yritysten ja yksityishenkilöiden tällä hetkellä eniten käyttämä sosiaalinen kanava, joka on välttämätön tämän päivän viestinnälle. Tutustu yritystoimintaan suunniteltuihin paketteihimme.

Luomme Youtube-kanavia, yhdistämme vaikuttajat yrityksiin ja huolehdimme videoidesi editoinnista, kansikuvista ja jakelusta verkossa.

Facebook Ads

Jos haluat kasvaa Facebookissa, mainokset ovat ainoa tehokas tapa näkyvyyttäsi varten. Konsulttimme antaa sinulle mahdollisuuden esiintyä ja ylittää kilpailijasi.

Google Ads

Google saa miljardeja klikkauksia päivässä, siksi tässä yhteydessä esiintyminen siellä on avain menestykseen: Suunnittelemme asiantuntijoidemme kanssa strategian ja sovellamme sitä yritykseesi.

Marketing Social

Haluatko myydä verkossa ja sosiaalisessa mediassa? Haluatko mielenkiintoisia tekstejä tai aina trendikästä sisältöä? Ota yhteyttä ja tutustu sosiaalisen median paketteihimme.

Yrityksesi

sosiaalisessa mediassa.

Lähetä meille

projektisi!

Älä anna rajoja fantasioillesi!

bottom of page