Graafiset
Palvelut

Olemme verkkoyritys, mutta tiedämme, että viestintä kulkee myös vähemmän IT-olevien kanavien pitkin: olemme käytettävissäsi graafisen suunnittelun palveluihin, jotka täydentävät verkossa olevia mainoksia.

Grafiikan

kauneus.

Logot

Luomme yrityksille logoja ja tuotemarkkinointia jopa pakettiemme ulkopuolelle: logomme tehdään erikoistuneella grafiikalla ja suunnittelemme huolella, tutkimme alasi trendejä ja toteutamme persoonallisen mieleenjäävän logon juuri sinulle!

Valokuvaus

Valokuvauspalvelut yrityksellesi, yksityisjuhliin tai seremoniaan. Missä tahansa oletkin, kuva-alan ammattilainen tallentaa erityisen

päiväsi talteen!

  • Facebook

Esitteet

Tarvitseeko sinun luoda mainosmateriaalia? Toimistomme tekee yhteistyötä jakelujärjestelmien kanssa Inarista Helsinkiin: graafiset suunnittelijamme suunnittelevat esitteen, yhteistyökumppanimme jakavat sen sinne minne itse haluat, helppoa?

Video- ja

jälkituotanto

Muokkaa, leikkaa, editoi tai kuvaa täysin uusi video. Julkaise videoita kaikille sosiaalisen median alustoille tai ikuista tapahtuma! Takauksemme on, että olet tyytyväinen.

  • Facebook

Taiteelliset

projektit

Meillä on mahdollisuus luoda taiteellisia luonnoksia animaatioille, mainoksille ja akateemisille töille. Pyydä tarjous ja ehdota ideasi, lähetämme sinulle arviointiehdotuksia!

Design yksityi-

sille ja yrityksille

Tarvitsetko ideoita? Graafiset asiantuntijamme luovat grafiikan verkkosivustollesi tai yrityksellesi luodaan koko brändi-ilme. Oletko aloittamassa/syntymässä? Sinulle palvelut ovat puoleen hintaan!

  • Facebook

Ota yhteyttä konsulttiimme.

Työskentelemme ympäri vuorokauden jokaisen kaupallisen sektorin projekteissa ja meillä on aina konsultti, joka huolehtii sinusta: ota yhteyttä ja ilmaise ideasi. Unelmien toteuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Osoite

Puh.

Sähköposti

DM. Direct Message on Magnifica Ay:n tuottama

web- ja digimarkkinoinnin palveluntarjoaja. Y-tunnus :2900966-6